I-world

Voor al uw internet projecten

T: 06 - 52460066E: inf0@i-world.nl

Gallerij

1. Plasma

Plasma demo

2. 3D effect

3D demo

3. Schuifpuzzel

Schuifpuzzel

4. 3D roterende kubussen

Roterende kubussen demo

1. Welkom in de gallerij met verschillende demonstraties en leuke effecten. Zo is er een plasma demo waarin kleuren door elkaar lopen, wat een mooi effect geeft. De naam 'Plasma' is overgenomen van de Commodore Amiga, een bekende homecomputer uit de jaren 80 en 90. Dit effect werd toen in diverse demo's toegepast. In deze versie is voornamelijk JavaScript gebruikt. Het vergt behoorlijk wat van de processor, en een taal zoals bv. jQuery werkt vertragend.

2. Het 3D effect bestaat uit een 'bewegende' weg die doet denken aan een race spel. Misschien moeten we er een auto bijplaatsen om dit idee te versterken... of bomen... of huisjes, lucht en wolken.

3. Wat een schuifpuzzel is hoeven we niet uit te leggen. Onze versie is gemaakt m.b.v. HTML5 (Canvas), en werkt in de meeste moderne browsers.

4. Deze demo toont zes roterende kubussen met daarin de letters 'Iworld'. De kubussen bevinden zich in elkaar en tijdens het roteren is tevens een zoom en alpha effect te zien. Elke kubus kan los van de andere roteren (bv. andere snelheid), en in- en uitzoomen. Maar in deze demo draaien ze even snel omdat dit het mooiste effect oplevert.
Alle demo's in deze gallerij werken ook op een mobiele telefoon of tablet (responsive design), maar we adviseren een hoge resolutie. De grafische effecten komen het best tot hun recht op een pc.