I-world

Voor al uw internet projecten

T: 06 - 52460066E: inf0@i-world.nl

Over ons

Ruime ervaring

Al ruim 20 jaar houdt I-world zich bezig met off- en online diensten. De tijd van CD-Rom ligt inmiddels achter ons, maar ook daarin hebben we ervaring opgedaan (presentaties, offline websites, en spellen). Tegenwoordig ligt de focus voornamelijk op het gebied van internet. En onze insteek daarbij is dat we nergens nee tegen zeggen. Voor iedere wens bestaat volgens ons een oplossing.

Uw partner voor internetprojecten

Ontwikkelen of aanpassen van websites, advies over aanpak van nieuwe projecten, of misschien wel behoefte aan een second opinion m.b.t. geleverd werk van anderen. Heeft u reeds de technische kennis in huis, maar wordt het tijd om deze eens op te frissen? I-world verzorgt ook op internet gerichte trainingen (o.a. XHTML, CSS, Javascript/JQuery, Databases/SQL).

Expertise

Indien gewenst kunnen we uw (nieuwe) website op een eigen server plaatsen. Maar ook hebben we goede contacten met bedrijven die hosting op maat aanbieden. Nog geen domeinnaam? Wij kunnen helpen met de aanvraag ervan.

Steeds vaker worden websites bekeken op mobiele telefoons en tablets, ofwel verschillende afmetingen en resoluties. Wij zorgen ervoor dat uw site altijd optimaal wordt weergegeven. Dus geen scrollbalken, of moeten inzoomen om iets te kunnen lezen.

Misschien heeft u er al van gehoord... HTML5. Dit is de nieuwe standaard om websites te bouwen. En daar maken we dus ook gebruik van, net zoals CSS3 waarmee een site kan worden vormgegeven.

Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer... welke browser gebruikt u eigenlijk? Een site kan er anders uitzien in verschillende browsers, maar wij zorgen ervoor dat de verschillen minimaal zijn.